newsletter

Bezpieczne zakupy w Katowickiej
press room

Klienci Katowickiej w Galerii czują się bezpiecznie

Nowa rzeczywistość stawia przed kompleksami handlowo-rozrywkowymi zupełnie inne wymagania. Jak radzi sobie w niej Katowicka? W corocznym eksperckim audycie, zleconym przez zarządcę, Apsys Polska, Galeria uzyskała wysokie oceny. Wyniki te wyraźnie pokazują, że klienci, pomimo obecnej sytuacji, czują się tu w pełni bezpiecznie. Co więcej, w obiekcie czeka na nich szereg funkcjonalnych udogodnień.

Pliki do pobrania Klienci Katowickiej w Galerii czują się bezpiecznie

2 kwietnia Katowicka znów zaświeci na niebiesko

Galeria Katowicka, pierwsze polskie centrum handlowe z kompleksowym programem dla osób ze spektrum autyzmu w tym roku wprowadza kolejne udogodnienia. Przedstawiciele Katowickiej zapowiadają również rozszerzenie programu „Katowicka dla Autyzmu” o kolejne grupy.

Pliki do pobrania 2 kwietnia Katowicka znów zaświeci na niebiesko Galeria Katowicka na niebiesko

Prawie 10 000 powodów, żeby wpaść do Katowickiej!

W stolicy województwa śląskiego marzec upłynie pod znakiem pozytywnych emocji i niespodzianek od Katowickiej. Galeria przygotowała dla swoich gości prawie 10 000 intrygujących nagród. Do wygrania między innymi wycieczki do Energylandii, karty podarunkowe i upominki od marki Wyjątkowy Prezent. W bonusie w najbliższy weekend można z Katowickiej zabrać do domu unikatowy plakat autorstwa Dawida Ryskiego.

Pliki do pobrania Prawie 10 000 powodów, żeby wpaść do Katowickiej! Kopalnia Pozytywnych Emocji_plakat

Intensywny początek roku w Galerii Katowickiej

Galeria Katowicka od nowego roku intensywnie wdraża nowe projekty, uatrakcyjnia funkcjonujące już rozwiązania oraz powiększa mapę tenant-mix. W pierwszej połowie lutego, jako jedno z pierwszych centrów handlowych w Polsce, uruchomiła autorski kanał w serwisie Spotify. Zainaugurowała też całoroczny cykl akcji prosprzedażowych pt. „Kolekcja Prezentów! Zgarniaj łupy za zakupy”, będący następną inicjatywą wspierającą najemców.

Pliki do pobrania Intensywny początek roku w Galerii Katowickiej Nowa akcja prosprzedazowa w Galerii Katowickiej

Galeria Katowicka wspiera najemców gastronomicznych usługą darmowej dostawy

Z powodu pandemii i obowiązujących obostrzeń restauracje wciąż zmuszone są działać w ograniczonym zakresie. W trudnej sytuacji swoich najemców i klientów wspiera Galeria Katowicka, uruchamiając dedykowaną im usługę. „Dowozimy za free” to nowe rozwiązanie, które pozwoli katowiczanom zamawiać ulubione dania z oferty lokali gastronomicznych, zlokalizowanych w Katowickiej, w opcji z zupełnie darmową dostawą.

Pliki do pobrania Galeria Katowicka wspiera najemców gastronomicznych usługą darmowej dostawy Galeria Katowicka_dowozimy za free

Napisz, co czujesz. Katowicka wyświetli to na swojej fasadzie

W stolicy województwa śląskiego najbliższy weekend upłynie pod znakiem walentynkowych niespodzianek od Galerii Katowickiej. Od 12 do 14 lutego, w ramach akcji „Walentynki pełne miłości”, na fasadzie obiektu wyświetlane będą jedyne w swoim rodzaju wiadomości od internautów. Nadchodzący czas dodatkowo umili podcast znanych youtuberek, Karoliny Sobańskiej i Justyny Świetlickiej, utrzymany w duchu self-love. Nagranie zainauguruje działalność Katowickiej w serwisie Spotify.

Pliki do pobrania Walentynki pełne miłości Walentynki pełne miłości

Galeria Katowicka na różowo wspiera Pink Lips Project

W styczniu niewątpliwie najmodniejszym kolorem jest róż. Wie o tym doskonale Galeria Katowicka i po raz kolejny dołącza do Pink Lips Project. Na znak poparcia akcji podświetlona zostanie fasada obiektu. Tematyczna iluminacja pojawi się w dniach 18-24 stycznia. Będzie ona przypominała o kluczowej roli profilaktyki oraz skali zachorowań na raka szyjki macicy.

Pliki do pobrania Galeria Katowicka na różowo wspiera Pink Lips Project Galeria Katowicka na różowo

W Galerii Katowickiej powstało „Teatralne zdjęcie sezonu”

15 grudnia odbyła się finałowa gala online prestiżowego ogólnopolskiego Konkursu Fotografii Teatralnej. Po raz pierwszy w jego historii dwie nagrody główne zdobył jeden uczestnik – Przemysław Jendroska. Jedno ze zwycięskich ujęć zostało wykonane w Katowickiej. Fotografia, przedstawiająca Artura Święsa przed próbą generalną do spektaklu na Scenie w Galerii, otrzymała miano „Teatralnego zdjęcia sezonu”.

Pliki do pobrania W Galerii Katowickiej powstało „Teatralne zdjęcie sezonu” Teatralne zdjecie sezonu_fot. P. Jendroska

Katowicka włącza Święta bez stresu!

Czas przygotowań do Świąt nie powinien być powodem do niepokoju. Przekonuje o tym Galeria Katowicka, która uruchomiła bezpłatną usługę pakowania prezentów oraz elfie doradztwo podarunkowe. Na klientów czekają również kolejne nowości i zmiany… A wszystko po to, by włączyć Święta bez stresu!

Nie masz pomysłu, jak zapakować prezent? A może nie wiesz, co kupić najbliższym pod choinkę, bo „wszystko już było”? Nie ma problemu – od 4 grudnia w Katowickiej Elfy pakują prezenty, a od 18 grudnia pojawi się tu nowa grupa Elfów, która w mgnieniu oka przybiegnie na ratunek zapominalskim i odkładającym zakup podarunków na ostatnią chwilę.

Pliki do pobrania Katowicka włącza Święta bez stresu! Katowicka włacza Swięta bez stresu

Newsletter

Administratorem danych osobowych jest Estlin Investments spółka z ograniczoną odpowiedzialnością z siedzibą w Warszawie (kod pocztowy: 00-839), przy ul. Towarowej 28 (zwana dalej Spółką). Dane osobowe w zakresie podanym w formularzu będą przetwarzane przez Spółkę w celach marketingowych, zgodnie z wyrażoną zgodą na podstawie art. 6 ust. 1 pkt a Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 roku w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO). Dane osobowe mogą być ujawnione pracownikom lub współpracownikom Spółki, jak też podmiotom udzielającym wsparcia Spółce na zasadzie zleconych usług i zgodnie z zawartymi umowami powierzenia, jak też udostępnione podmiotom, o których mowa w klauzuli zgody. Dane osobowe przetwarzane w ww. celu będą przetwarzane do czasu odwołania zgody na poszczególny cel, w przypadku jej wyrażenia. Każda osoba posiada prawo dostępu do treści swoich danych i ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych lub do wniesienia sprzeciwu wobec ich przetwarzania, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania danych przed jej odwołaniem. Osoba, której dane dotyczą, ma prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna, iż przetwarzanie jej danych osobowych narusza przepisy RODO. Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Podając adres e-mail wyrażam zgodę na przetwarzanie podanych przeze mnie danych osobowych przez Estlin Investments spółka z ograniczoną odpowiedzialnością w celu marketingowym, realizowanym poprzez wysyłanie informacji handlowych dotyczących działalności Galerii Katowickiej drogą elektroniczną na podany adres e-mail.
Podaj swój numer telefonu aby otrzymywać oferty specjalne
Podając numer telefonu wyrażam zgodę na przetwarzanie podanych przeze mnie danych osobowych przez Estlin Investments spółka z ograniczoną odpowiedzialnością w celu marketingowym, realizowanym poprzez wysyłanie informacji handlowych dotyczących działalności Galerii Katowickiej w postaci SMS na końcowe urządzenie telekomunikacyjne - telefon komórkowy, którego nr podano powyżej.

• MĘŻCZYZNA
  • KOBIETA
CO MNIE INTERESUJE
Dane osobowe będą przetwarzane w sposób zautomatyzowany, także w formie profilowania. Profilowanie będzie miało na celu umożliwienie przygotowania najlepszej, spersonalizowanej oferty i dedykowanych reklam.
Zapoznałam/-łem się z treścią Regulaminu.