newsletter

Galeria Katowicka

GK_header-press-room-media-1884x866

O stresie i promowaniu siebie w Galerii Katowickiej

Czy można skutecznie radzić sobie z sytuacjami stresowymi? Jak efektywnie działać pod presją i zachować spokój nawet w najbardziej krytycznych okolicznościach? Już w najbliższy czwartek, 24 maja, na te i inne pytania odpowie Kamil Lizurej, trener mentalny i personalny, certyfikowany coach, na co dzień pracujący głównie ze sportowcami, managerami oraz przedsiębiorcami. A na tych, którzy chcieliby dowiedzieć się, jak promować siebie i swoją markę, czeka poranne Śniadanie Branżowe. Wykład i spotkanie odbywają się w ramach Akademii Biznesu w Galerii Katowickiej. Wstęp jest bezpłatny.

Pliki do pobrania GK_20_05_2018_akademia biznesu_o stresie GK_20_05_2018_akademia biznesu_o stresie

Ekipa PopKooltour ruszyła w miasto. Każdy z nas może stać się częścią projektu

Czym są dla ciebie Katowice? To pytanie w ciągu najbliższych trzech dni zostanie zadane tysiącom ludzi z różnych zakątków Katowic. Odpowiedzą na nie artyści, sportowcy, ale przede wszystkim zwykli mieszkańcy. Z połączenia tych historii i dźwięków miasta powstanie nowoczesny manifest Katowic. Sprawdźcie, gdzie można spotkać filmowców i jakie atrakcje organizatorzy przygotowali na finał akcji, który odbędzie się 24 maja przed Galerią Katowicką.

Pliki do pobrania GK_17_05_2018_popkooltour w GK GK_17_05_2018_popkooltour w GK

Daj się zaskoczyć w Galerii Katowickiej. Oko w oko z pierwszym trenerem kadry siatkarzy

Lubisz niespodzianki? Chcesz spotkać Vitala Heynena, pierwszego trenera Reprezentacji Polski w piłce siatkowej mężczyzn oraz jednego z czołowych siatkarzy? A może to właśnie do ciebie szkoleniowiec uśmiechnie się i podaruje ci coś wyjątkowego? 18 maja Galeria Katowicka, wraz z Polskim Związkiem Piłki Siatkowej i Miastem Katowice, przygotowała dla odwiedzających niesamowite przeżycia. Wystarczy w godzinach 18:00 – 20:00 pojawić się – najlepiej na parterze centrum handlowego i … spodziewać się niespodziewanego.

Pliki do pobrania GK_15_05_2018_siatkowka w GK GK_15_05_2018_siatkowka w GK

Jedno miasto. Różni ludzi. Różne punkty widzenia Rusza PopKooltour – wyjątkowy projekt społeczno-kulturalny

Różnimy się od siebie, mamy inne problemy, realizujemy się w różnych dziedzinach i na niezliczonych płaszczyznach. Każdy ma swoją historię i inną relację z Katowicami. Już 17 maja startuje PopKooltour – wyjątkowe przedsięwzięcie społeczno-artystyczne inspirowane przez Galerię Katowicką, które połączy różne spojrzenia na miasto w jeden obraz filmowy 360 stopni. Będzie to podróż przez pokolenia, miejsca i warstwy społeczne – stworzony zarówno przez zwykłych ludzi spotkanych na ulicach czy podwórkach, jak i przez tych znanych i rozpoznawalnych. Ekipa filmowców, dźwiękowców wyruszy w miasto, by stworzyć nowoczesny manifest Katowic. Na koniec pod Galerią odbędzie się popkulturowy performance i finał projektu.

Pliki do pobrania GK_13_05_2018_popkooltour w GK GK_13_05_2018_popkooltour w GK

Pierwszy śląski Pasibus otwarty w Galerii Katowickiej

Interesująca oferta handlowa oraz różnorodna propozycja spędzania wolnego czasu sprawia, że Galeria Katowicka może pochwalić się wysokimi, stabilnymi wynikami odwiedzalności. Jest miejscem bardzo chętnie wybieranym przez klientów, oczekujących dobrze skonstruowanego i wciąż rozbudowywanego tenant-mix. Odpowiadając na dynamiczne trendy rynkowe Galeria zaprasza do siebie marki mogące wyróżnić ją na tle konkurencji. W kwietniu kolejna taka nowość – pierwszy na Górnym Śląsku Pasibus – powiększyła ofertę restauracyjną.

Pliki do pobrania GK_12_05_2018_pasibus w GK GK_12_05_2018_pasibus w GK

Galeria Katowicka – sukces pierwszego kwartału 2018

Pierwszy kwartał 2018 roku to dla Galerii Katowickiej kontynuacja regularnie wysokich wyników footfallu i towarzyszących im wzrostów sprzedaży. Przy odwiedzalności utrzymującej się na poziomie około 1,3 mln odwiedzin miesięcznie obroty najemców rosną średnio o ok. 8% miesięcznie w porównaniu z adekwatnym okresem poprzedniego roku. Rekordowym miesiącem był styczeń 2018, gdzie progres wyniósł aż 13%.

Pliki do pobrania GK_11_05_2018_pasibus w GK

Na szkolenia do… Centrum Handlowego. Storytelling i prawo w Galerii Katowickiej

Czy centrum handlowe może kreować przestrzeń miejską i skutecznie integrować różne środowiska biznesowe? Sukces Galerii Katowickiej i uruchomionej w lutym Akademii Biznesu – nowej odsłony Projektu Wyższy Poziom – pokazuje, że tak. Centrum ma swoje ważne miejsce w tkance miejskiej, inspiruje otoczenie i pobudza je do rozwoju. Każda z proponowanych aktywności Akademii ma komplet uczestników. Na część wydarzeń, na które każdorazowo obowiązują zapisy, listy chętnych zamykają się w ciągu kilku godzin.  A już w najbliższy czwartek, 19.04, odbędą się dwa bezpłatne wydarzenia: poranne Śniadanie Branżowe poświęcone konstruowaniu bezpiecznych umów oraz wieczorne spotkanie z Adamem Piochem, znanym ekspertem ds. storytellingu.

Pliki do pobrania GK_15_04_2018_akademia biznesu_kwiecień GK_15_04_2018_akademia biznesu_kwiecień

Trzy…dwa…jeden… – miłośnicy planszówek na start!

Już w najbliższy weekend Galeria Katowicka stanie się areną zmagań dla wszystkich, którzy zechcą sprawdzić swój refleks, spryt, umiejętności negocjacyjne czy taktyczne oraz odkryć w sobie wiele nowych umiejętności. Wszystko dzięki wiosennej edycji Festiwalu Gier Planszowych, który organizowany jest przez Empik w Galerii Katowickiej. Data 6 i 7 kwietnia powinna więc stać się obowiązkową pozycją w grafiku dla osób, które w przerwie pomiędzy zakupami zechcą miło spędzić czas z przyjaciółmi lub rodziną, a także dla fanów planszówek, którzy będą mieć okazję do przetestowania nowych tytułów.

Pliki do pobrania GK_05_04_2018_planszowki w GK GK_05_04_2018_planszowki w GK

„SMS not dead” – Śniadanie branżowe w Akademii Biznesu

Już jutro, 22 marca o godzinie 9:00, w Akademii Biznesu w Galerii Katowickiej będzie można podyskutować na temat siły i roli sms-ów. Czy sms wciąż działa? Czy może skutecznie realizować cele biznesowe? Śniadanie Branżowe odbędzie się na Antresoli centrum handlowego. Potrwa około 1 godziny, wstęp jest bezpłatny.

Pliki do pobrania GK_21_03_2018_sniadanie branzowe w GK GK_21_03_2018_sniadanie branzowe w GK

Przyjdź pod Galerię Katowicką i Błyśnij dla życia!

W sobotę 24 marca, w godzinach 17: 00 – 19: 00, na placu przed Galerią Katowicką odbędzie się wiosenna odsłona akcji „Błyśnij dla życia”. Funkcjonariusze katowickiej Komendy Miejskiej Policji, przy współpracy przedstawicieli Straży Miejskiej oraz Wojewódzkiego Inspektoratu Transportu Drogowego, spotkają się z mieszkańcami miasta, by zwrócić uwagę na bezpieczeństwo pieszych na drodze. Podczas akcji bezpłatnie rozdawane będą elementy odblaskowe: parasole, torebki, opaski, kamizelki, zawieszki, worki na obuwie, smycze, naklejki oraz różnokolorowe świecące opaski na rękę.

Pliki do pobrania GK_20_03_2018_blysnij dla zycia w GK

Podaj swój numer telefonu aby otrzymywać oferty specjalne
  • MĘŻCZYZNA
  • KOBIETA
CO MNIE INTERESUJE
Zapoznałam/-łem się z treścią Regulaminu.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Projekt Katowice spółka z ograniczoną odpowiedzialnością z siedzibą w Warszawie (adres: Aleja Jana Pawła II 22, 00-133 Warszawa) w celu otrzymywania newslettera Galerii Katowickiej.

Zostałam/-łem poinformowana/-ny, że podanie danych jest dobrowolne, ale niezbędne w celu otrzymywania newslettera Galerii Katowickiej. Zostałam/-łem poinformowana/-ny o przysługujących mi prawach, tj. prawie dostępu do moich danych, uzupełnienia, uaktualnienia lub sprostowania moich danych, a także żądania zaprzestania ich przetwarzania.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Projekt Katowice spółka z ograniczoną odpowiedzialnością z siedzibą w Warszawie (adres: Aleja Jana Pawła II 22, 00-133 Warszawa) w celach marketingowych, w szczególności wyrażam zgodę na przesyłanie na podany przeze mnie adres e-mail i numer telefonu treści marketingowych i informacji handlowych.

Zostałam/-łem poinformowana/-ny, że podanie danych jest dobrowolne. Zostałam/-łem poinformowana/-ny o przysługujących mi prawach, tj. prawie dostępu do moich danych, uzupełnienia, uaktualnienia lub sprostowania moich danych, a także żądania zaprzestania ich przetwarzania.