newsletter

Galeria Katowicka

GK_header-press-room-aktualizacja-1884x866

GALERIA KATOWICKA NIE ZWALNIA TEMPA

1 314 582. Tylu Klientów odwiedziło Galerię Katowicką tylko w październiku. To największy footfall zanotowany od otwarcia obiektu, pomijając grudzień ubiegłego roku, kiedy to Galerię Katowicką odwiedziło 1,4 mln osób. Do dziś, od roku 2014, odwiedzalność Galerii Katowickiej wzrosła aż o 3,4 mln osób, co zapowiada rekordowy grudzień.

Pliki do pobrania GK_15_12_2016_tłumy w galerii katowickiej

SZCZĘŚLIWY POCZĄTEK TYGODNIA – ZŁÓŻ ŻYCZENIA I ODBIERZ BILET DO KINA!

Galeria Katowicka przygotowała kolejną świąteczną zabawę, w której przekaże klientom  bilety do kina. Już w najbliższy poniedziałek, 19 grudnia, wystarczy zrobić zakupy na dowolną kwotę w jednym z salonów czy punktów usługowych, złożyć życzenia i … odebrać jeden z 200 biletów.

Pliki do pobrania GK_15_XII_2016_bilety_za_zyczenia GK_15_XII_2016_bilety_za_zyczenia.jpg

ODKRYJ MAGIĘ OCZEKIWANIA NA ŚWIĘTA – KALENDARZ ADWENTOWY PRZED GALERIĄ KATOWICKĄ

Jego historia sięga 1851 roku. Największy, o powierzchni aż 800m2 znajduje się w Lipsku. Jeden z najdroższych osiągnął cenę 50 tys. dolarów. Kolejny, ponad 6-metrowy, największy na Śląsku, pojawił się na placu Szewczyka przed Galerią Katowicką. Kalendarz adwentowy, bo o nim mowa, przybiera w dzisiejszych czasach różne formy, ale jego przeznaczenie wciąż pozostaje takie samo – odlicza czas pozostały do Wigilii Bożego Narodzenia. Ten przed Galerią Katowicką pochodzi od producenta słodkości spod znaku Milka – a dodatkowo przynosi mieszkańcom mnóstwo radości.

Pliki do pobrania GK_13_XII_2016_kalendarz_adwentowy GK_13_XII_2016_kalendarz_adwentowy.jpg

GALERIA KATOWICKA Z NAJWIĘKSZĄ SPORTOWĄ OFERTĄ NA ŚLĄSKU

Z końcem listopada do grona najemców Galerii Katowickiej dołączył Martes Sport, wzmacniając dotychczasową propozycję Centrum, kierowaną do miłośników sportu i aktywnego stylu życia. Nowy salon znajduje się na zrewitalizowanym II piętrze obiektu i zajmuje powierzchnię blisko 1 000 mkw. Po jego otwarciu Galeria Katowicka może pochwalić się największą ofertą sportową w regionie.

Pliki do pobrania GK_1_XII_2016_gk_najwieksza_oferta_sportowa

SPOTKAJ MIKOŁAJA W GALERII KATOWICKIEJ

Na nadchodzący, mikołajkowy weekend Galeria Katowicka przygotowała mnóstwo atrakcji dla najmłodszych. Spotkanie ze Świętym Mikołajem, spektakl Teatru Śląskiego, pokazy świątecznej magii, a także warsztaty, konkursy i wiele niespodzianek – to propozycja dla tych wszystkich, którzy 4 grudnia odwiedzą centrum handlowe.

Pliki do pobrania GK_29_XI_2016_spotkaj_mikolaja GK_29_XI_2016_spotkaj_mikolaja.jpg

STOP PRZEMOCY WOBEC KOBIET – HAPPENING NA PLACU SZEWCZYKA

W piątek, 25 listopada, na Placu Szewczyka przed Galerią Katowicką, odbędzie się happening przeciw przemocy wobec kobiet, organizowany przez Komendę Miejską Policji w Katowicach. Białe wstążki, konsultacje ze specjalistami ds. przeciwdziałania przemocy domowej oraz specjalny taniec – to wszystko, żeby okazać solidarność i wsparcie dla wszystkich kobiet na świecie, które doświadczają przemocy. Wolontariuszy i policjantki można będzie spotkać na Placu i na terenie centrum handlowego w godzinach od 12.00 do 16.00.

Pliki do pobrania GK_25_XI-2016_stop przemocy wobec kobiet

TYSIĄCE PREZENTÓW DLA KLIENTÓW W ŚWIĄTECZNEJ AKCJI GALERII KATOWICKIEJ

Wielka wyprawa po świąteczne sprawunki, czy zwyczajne wyjście po codzienne drobiazgi lub do kina? Jeśli ktoś ma w planach zakupy, warto właśnie teraz odwiedzić Galerię Katowicką. Z okazji nadchodzących Świąt przygotowała ona dla swoich klientów tysiące prezentów za zakupy. W ramach akcji „Prezenty za Prezenty” każdy, kto zarejestruje paragony, może wybierać nagrody z najnowszego, świątecznego katalogu. Dodatkowo każdego dnia wygrać też można 500zł, a na zakończenie akcji prawie 25 000zł – wszystko na kartach podarunkowych.

Pliki do pobrania GK_25_XI_2016_tysiace_prezentow_od_GK GK_25_XI_2016_tysiace_prezentow_od_GK.jpg

GALERIA KATOWICKA REWITALIZUJE II PIĘTRO

Galeria Katowicka przygotowała spore zmiany związane z rewitalizacją i ofertą II piętra, które teraz zdominują trzy główne branże: sportowa, strefa salonów z modą męską oraz strefa kulturalno-rozrywkowa z megastorem Matras, sceną teatralną Teatru Śląskiego, placem zabaw dla dzieci, Szkołą Tańca Iskra oraz sąsiadującym multipleksem Multikino, z jedyną w Polsce salą kinową Xtreme. Jakości dopełnią strefy relaksu oraz poszerzony food court z większą, bardziej komfortową strefą ogródkową, która pojawi się przed czterema nowymi lokalami.

Pliki do pobrania GK_22_XI_2016_GK_rewitalizuje_II_pietro

GALERIA KATOWICKA Z OPEN MEDIA

Z początkiem listopada 2016 Open Media, krakowska agencja public relations, rozpoczęła stałą współpracę z Galerią Katowicką. Do zadań agencji należy realizacja spójnej strategii informacyjnej i wizerunkowej centrum handlowego wraz z komunikacją z najemcami.

Pliki do pobrania GK_09_XI_2016_GK z Open Media

GALERIA KATOWICKA WZMACNIA BRANŻĘ DZIECIĘCĄ

Galeria Katowicka przygotowała duże zmiany w kategorii rozrywki i oferty dla dzieci. Właśnie uruchomiony został plac zabaw Fit4Kids, niebawem działalność rozpocznie także Studio Tańca Iskra. Otwarcie obydwu punktów, a także nowe: Kreatywne Maluchy i By Kleoo, wzmacniają propozycję kierowaną do najmłodszych. To, wraz z funkcjonującymi już salonami Smyk i 5.10.15, prawie 1 250 mkw. z odzieżą, zabawkami, akcesoriami i ofertą spędzania wolnego czasu.

Pliki do pobrania GK_28_X_2016_wzmocnienie_branży_dziecięcej

Podaj swój numer telefonu aby otrzymywać oferty specjalne
  • MĘŻCZYZNA
  • KOBIETA
CO MNIE INTERESUJE
Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Apsys Management, 00-867 Warszawa, Al. Jana Pawła II 27, zgodnie z ustawą z 29.08.1997 r. o ochronie danych osobowych (DZ.U. z 2002 nr 101, poz. 926 ze zm.) w celach marketingowych oraz na otrzymywanie dodatkowych informacji handlowej drogą elektroniczną w tym za pośrednictwem poczty elektronicznej oraz telekomunikacyjnych urządzeń końcowych. Oświadczam, że cel przetwarzania danych jest mi znany. Przyjmuję do wiadomości, że podanie danych dobrowolne i że przysługuje mi prawo dostępu do danych osobowych oraz ich poprawiania, jak również prawo żądania zaprzestania ich przetwarzania.